Atılım IAA reklam yarışmasında!

Uluslararası Reklamcılık Derneği IAA'nın Türkiye ayağında 14. düzenlenen üniversitelerarası reklam fikirleri yarışmasına bu yıl bölümümüz bünyesinde kurulan 5 kişilik Çak Ajans ile ilk katılım sağlanmıştır. Ajans bünyesindeki öğrencilerimizi bölümlerine göre sıralayacak olursak ; yaratıcı bölüm- Onur Kamış, Hazar Şenol, stratejik planlama- Bahar Gönenç, mali ve idari işler- Rabia Toker, müşteri ilişkileri- Gizem Gümüşbaş. Öğrencilerin entegre pazarlama ve iletişim konusunda, gerçek hayattan alınmış bir olay çalışmayı yaşayarak çözmelerinin beklendiği yarışmanın bu yılki konusu "Çevre dostu doğalgaz" olarak belirlenmiştir. Yarışmanın ön elemesi 13 Nisan 2011'de ödül töreni ise Haziran ayında yapılacaktır. Çak Ajans'a başarılar diliyoruz.