Atılım Haber ailesi başarıyı paylaştı

Atılım Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü’nde hazırlanan Atılım Haber Gazetesi’nin yeni dönemindeki ilk sayısında emeği geçen ve yazı işleri kadrosunu oluşturan öğrenciler ile birlikte başarıyı paylaşmak amacıyla kutlama yapıldı.

Bölümümüzde Gazetecilik Dersi kapsamında yayınlanan Atılım Haber’in Ekim-Kasım 2015 tarihli sayısı, merak ve heyecan ile karşılandı. Gazetecilik Dersi’nden sorumlu öğretim elemanı Gazeteci Yıldız Yazıcıoğlu ile araştırma görevlisi Özge Ercebe’nin organizasyonuyla yeni dönem ilk sayısı için mini bir kutlama düzenlendi.

Bölüm Başkanımız Prof.Dr. İrfan Erdoğan ve akademik kadromuz Prof.Dr. Korkmaz Alemdar, Elif Eşiyok Sönmez ve Burak Sönmezer katılımı yanı sıra gazetede görev alan ve katkı sağlayan tüm öğrenciler kutlamaya davet edildi.

Yazı işleri ekibi ve akademik kadro,  İşletme Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Hasan Ünal’ın desteğiyle Atılım Haber’in kullanıma açılmış odasında buluştu. Kutlama sırasında Bölüm Başkanımız Prof.Dr. Erdoğan ile Prof.Dr. Alemdar, öğrencilere Atılım Haber’e gösterdikleri ilgi ve katkı için teşekkürlerini iletti. Alemdar, öğrencilere gazetecilik için özverili ve disiplinli çalışma gerektiğini anımsatarak, katkılarıyla gazeteyi zenginleştirdiklerini vurguladı. Gazetecilik Dersi hocası Yazıcıoğlu da, Atılım Haber’in bir ekip çalışması ürünü olduğu ve yeni dönemki ilk sayıda hatalar olabileceğini ama gelecek her sayıda daha iyisini üretmek için çalışacaklarını ifade etti. Yazıcıoğlu, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü yanı sıra Sivil Havacılık Okulu ile Uluslararası İlişkiler ve Psikoloji bölümlerinden Atılım Haber’in bir parçası olan öğrencilere de Atılım Üniversitesi’nin sunduğu olanaklarla hep birlikte kampüste bir ekip ruhunu sergileme çağrısında bulundu.

Atılım Haber yazı işleri ekibi, yeni dönemki ilk sayı için bölümde düzenlenen mini kutlama ile gelecek sayılar için moral topladı.