Habercilikte Atılım zamanı

Atılım Üniversitesi İşletme Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü’nde hazırlanan Atılım Haber Gazetesi’nin yeni dönem ilk sayısı hazırlanırken;  Türkiye, 10 Ekim günü Ankara’da yaşanan katliam haberiyle sarsıldı. Atılım ailesi, olayda Mühendislik Fakültesi son sınıf öğrencisi Başak Sidar Çevik’i kaybetti. Atılım Haber yeni dönemin ilk sayısında kendi yapılanması ve üniversite haberleri yanı sıra herkesi üzen gelişmeye de yer verdi.
Atılım Haber, bundan böyle, İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Ünal’ın sağladığı olanakla, İşletme Fakültesi dekanlık katındaki yeni mekânında, Bölüm Başkanı Prof. Dr. İrfan Erdoğan’ın öncülüğünde öğretim görevlisi Yıldız Yazıcıoğlu ve Araştırma Görevlisi Özge Ercebe’nin yönetiminde,  Gazetecilik Dersi’ne kayıtlı öğrenciler tarafından hazırlanacak. Gazete herkesin görüş ve önerilerine, katkılarına açık olacak: Bunları atlmhaber@yahoo.com aracılığıyla iletebilirsiniz. Atılım Haber’i  Twitter ve Instragram’da @atlmhaber hesabınından izleyebilirsiniz. Sağlıklı, başarılı bir yıl dileklerimizle.